Service Calculatoare Sibiu

SERVICE CALCULATOARE  diagnosticare calculator, gratuit! Reparații hardware laptop, desktop. Înlocuiri piese de calculatoar (hdd, display laptop, tastaturi, cooler…) Upgrade calculator sau alte echipamente IT.  Asamblare calculator nou în fucție de nevoile clientului.
În caz de service complet ne străduim să reparăm și nu să înlocuim! 
Oferim și posibilitate de MENTENANȚĂ PERIODICĂ(backup, actualizări, ugrade etc.) prin contract de service sau la cerere.

INSTALĂRI SOFTWARE ȘI DEVIRUSARE SISTEME – 
Sisteme de operare originale(Microsoft Windows, Android, Mac OS, Blackberry, Linux)
Efectuare actualizări sisteme de operare, optimizare software
Instalare aplicații, local sau în rețea. Configurări aplicații și conturi de E-Mail atât pe calculator cât și pe telefoane sau tablete.

SUPORT PENTRU APLICAȚIILE SIUI AL CNAS – 
Oferim suport tehnic, instalare, configurare, salvare baze de date pentru aplicațiile SIUI (Sistem unic integrat) al Casei de Asigurări de Sănătate.
Oferim totodată service și pentru aplicațiile compatibile SIUI.
Lucrăm cu medici de familie, farmacii, cabinete stomatologice etc.
Avem peste 100 de medici de familie cu care colaborăm activ de peste 5 ani.

PARTENERIAT CU FIRMA CERTSIGN, ASTFEL PUTEȚI OBȚINE CERTIFICATELE DIGITALE ÎNTR-UN TIMP FOARTE SCURT

 CARTUȘE IMPRIMANTĂ – 
Comercializăm o gamă largă de cartușe LASER.
Oferim garanție pentru cartușe.
Tarifele se pot negocia. Resetare chip pentru imprimante Samsung.

REȚELE DE CALCULATOARE ȘI MONTAJ CAMERE DE SUPRAVEGHERE – Realizare reţele de calculatoare la domiciliu şi la întreprinderi. Montare switch-uri, routere, cablaje, sisteme de telefonie, camere de supraveghere etc. Mufare cabluri, şi montare prize de reţea. LA REȚELE MICI CABLAJUL ȘI MUFELE SUNT GRATUITE
CERTIFICARE CISCO DOBÂNDIT ÎN 2011

WEBDESIGN – Un serviciu lansat în 2015, doar pentru clienții cu care avem contract de service. Avem peste 15 pagini web create, iar numărul acestora este în continuă creștere. Suntem specializați în WordPress, 90 Seconds Website Builder, Bootstrap, Jquery, CSS, și HTML. La fel avem experiență vastă în promovare web.